Online Loopbaancheck

De online loopbaancheck is een korte, maar krachtige analyse voor je loopbaan, die je nieuwe inzichten geeft en je verder helpt met vragen zoals:

  • Past deze baan nog goed bij mij?
  • Doe ik waar ik goed in ben en waar ik blij van word?
  • Welke stappen kan ik gaan zetten in mijn ontwikkeling?

Deze online Loopbaancheck bestaat uit een uitgebreide online loopbaanscan (ter waarde van € 250 exclusief BTW), een rapportage met de uitkomsten en een online coachingssessie van 1,5 uur.

Werkwijze online loopbaancheck bij Van Dam Loopbaanbegeleiding

Je ontvangt een link voor een online in te vullen loopbaanscan. Dit is een uitgebreide test – in te vullen in circa 75 minuten - met een analyse van drijfveren, interesse, persoonlijkheid en competenties met een koppeling naar vacatures en opleidingen. De rapportage van deze test en jouw persoonlijke vragen vormen de basis voor de online coachingsessie. Je krijgt meer inzicht in jezelf en in je mogelijkheden. Wil je meer de diepte in? Dan kan de online loopbaancheck een mooie aftrap zijn voor een loopbaantraject of coachingstraject

Kosten

Regulier tarief € 400 exclusief BTW
Particulier tarief € 300 exclusief BTW

Het tarief is op basis van 1 sessie van 1,5 uur en er gaat geen kennismakingsgesprek aan vooraf.

Gratis netwerktraining

Meld je aan voor een loopbaancheck, online loopbaancheck of sollicitatiecheck en neem gratis deel aan de eerstvolgende training netwerken in het voorjaar of najaar.


Contact
Wil je meer weten? Stel je vraag via onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Of zoek contact met een loopbaancoach in jouw regio.
Vraag vrijblijvend informatie aan:

 
 
 
 
 
 

 

 
 

Anderen over ons