Ontwikkeladvies 2.0 

De arbeidsmarkt is volop in beweging. Door de coronacrisis verdwijnen sommige banen, terwijl andere branches juist groeien. Welke gevolgen heeft dit voor jou?

Afgelopen jaar konden 45-plussers kosteloos een ontwikkeladvies volgen. Vanaf augustus kun je als werkende, werkzoekende of ZZP-er een ontwikkeladvies volgen, ongeacht je leeftijd. Onder de noemer ontwikkeladvies 2.0 is dit traject kosteloos te volgen. We kijken samen naar wat je kunt en leuk vindt, en welke banen en branches er bij jou passen én kansrijk zijn. Wij helpen je ook om nieuwe plannen te maken, zodat je met plezier blijft werken. Voor het ontwikkeladvies 2.0 hebben wij een speciaal programma ontwikkeld om je loopbaan eens goed tegen het licht te houden.

Werkwijze ontwikkeladvies 2.0 bij Van Dam Loopbaanbegeleiding

Het ontwikkeladvies 2.0 bestaat uit 3 individuele gesprekken met een loopbaanadviseur van Van Dam Loopbaanbegeleiding. De gesprekken vinden gemiddeld eens in de twee weken plaats. Je doorloopt een speciaal programma ontwikkeladvies 2.0 met opdrachten en testen op het gebied van loopbaanwaarden, drijfveren en competenties. Daarnaast brengen we via een arbeidsmarktscan samen met jou kansrijke beroepen en branches in kaart.

Resultaat

Na het ontwikkeladvies 2.0 heb je inzicht in je talenten en ambities, weet je beter wat je energie kost en wat je energie geeft en heb je meer zicht op hoe je jouw talenten en vaardigheden optimaal kunt inzetten. Daarnaast heb je een helder beeld van de stappen die je kunt zetten om te bereiken wat je wilt.

Zwolle, Amersfoort, Veenendaal of online

Het ontwikkeladvies 2.0 kun je vanaf medio augustus volgen in Zwolle, Amersfoort, Veenendaal of online.

Deelname is kosteloos!

Ontwikkeladvies 2.0 is kosteloos, maar wacht niet te lang met aanmelden want deze mogelijkheid is beschikbaar zo lang er subsidiegeld is.


Contact
Wil je meer weten? Stel je vraag via onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Of zoek contact met een loopbaancoach in jouw regio.
Vraag vrijblijvend informatie aan:

 
 
 
 
 
 

 

 
 

Anderen over ons