Loopbaanadvies voor Ton

“Ik wilde zelf op zoek naar een passende, nieuwe baan maar dat viel tegen. Ik kwam er niet uit.”

Van Dam begeleidt professionals. Werkende, gedreven en bevlogen mensen. Ton is een van die professionals. Ton: “Ik wilde zelf op zoek naar een passende, nieuwe baan maar dat viel tegen. Ik kwam er niet uit. Zodoende besloot ik dit met hulp van een loopbaanbegeleidingstraject uit te zoeken. Zo kwam ik uit bij Van Dam Loopbaanbegeleiding.”

Begeleiding

Ton was werkzaam in een commerciële, internationale omgeving. Door ziekte van zijn vrouw heeft Ton zijn baan opgezegd en heeft hij volledig de (mantel)zorg van zijn vrouw op zich genomen. Gelukkig is zijn vrouw hersteld, waardoor Ton weer de arbeidsmarkt op kon, en daar had hij hulp bij nodig. Ton: “Gelijk al bij het eerste gesprek kreeg ik een professionele indruk van Van Dam Loopbaanbegeleiding. Ook had ik er direct een goed gevoel over. Dat is zo belangrijk! In totaal hebben Carlos en ik zeven gesprekken met elkaar gehad. Carlos wist met zijn kennis en kunde maar ook zijn aandacht en warme persoonlijkheid mij echt te helpen. We hebben onder meer mijn competenties en leiderschapsstijl in kaart gebracht. Met Carlos’ hulp wilde ik er echt het beste uithalen!”

“Ik had direct een goed gevoel over Van Dam Loopbaanbegeleiding. Dat is zo belangrijk!”

Fantastische baan

Ton: “Vrijwel direct na het traject kreeg ik een fantastische, nieuwe baan. Een super uitdagende functie waar veel complexe ICT en logistieke systemen samenkomen. Ik ben verantwoordelijk om dat goed samen te brengen in een ERP pakket. Ik ben erg dankbaar dat Carlos mij zo heeft geholpen. Inmiddels weet mijn omgeving Van Dam Loopbaanbegeleiding nu ook te vinden.”

Meer weten?

Ton merkte dat hij er alleen niet uitkwam in zijn zoektocht naar een nieuwe baan. Tijdens gesprekken, de ingezette tools en aandacht voor wat hij zoekt en wat bij hem past, kwam hij weer in een positieve flow wat hem ook een mooie, passende baan opleverde. Benieuwd of een loopbaanbegeleiding iets voor jou is? Lees dan hier meer.

Benieuwd naar meer en andere verhalen? Lees ze hieronder.

Anderen over ons