Carlos Verhorst

“Ik vind het bijzonder om in het proces waar mens, talent en levensvisie samenkomen een rol te vervullen.”

Ons team van Van Dam Loopbaanbegeleiding bestaat uit betrokken en ondernemende loopbaancoaches. Elk met hun eigen achtergrond, expertise en persoonlijkheid. Carlos Verhorst stelt zich aan je voor.

Carlos Verhorst is loopbaancoach en trainer in Amersfoort en Veenendaal

Wat spreekt jou aan in het vak van loopbaancoach?

“Ik loop dagelijks met kandidaten op in hun loopbaanproces van oriënteren. Ik zie ze zoeken naar antwoorden op vragen als: wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik? Ik vind het echt bijzonder om in dit persoonlijke proces waar mens, talent en levensvisie samenkomen een rol te vervullen.”

Wat onderscheidt jou in je werk?

“Wat ik door de jaren heen veel terug hoor is dat er tijdens de sessies een ontspannen, professionele sfeer hangt. Er is veel ruimte voor humor en het samen sparren over loopbaan- en levensthema's. Daarnaast houd ik van een persoonlijke benadering, werk ik graag samen, schuw ik eerlijke feedback niet en durf ik uit te dagen tot reflectie.”

“Er is veel ruimte voor humor en het samen sparren over loopbaan- en levensthema's.”

Waarom zet je je in voor Van Dam Loopbaanbegeleiding?

“In onze organisatie trekken we echt samen op als team. We hebben oog voor elkaar, zowel professioneel als persoonlijk. Kernwaarden die we als team koesteren zijn: identiteit, persoonlijke aandacht, eerlijkheid, samen zoeken en ontdekken. Dit maakt dat ik mij al jaren verbonden voel met Van Dam Loopbaanbegeleiding en namens deze organisatie onze kandidaten bij sta in hun vragen, dilemma’s én ambities op gebied van hun loopbaan.”

Lees hier meer over waar we voor staan en gaan. Zie hier een overzicht van waar je ons kunt vinden.