Janine Lamberink

“Het is fantastisch om mensen tot inzichten te brengen en in beweging te zien komen.”

Ons team van Van Dam Loopbaanbegeleiding bestaat uit betrokken en ondernemende loopbaancoaches. Elk met hun eigen achtergrond, expertise en persoonlijkheid. Janine Lamberink stelt zich aan je voor.

Janine Lamberink is loopbaancoach in Hardenberg en Almelo

Wat spreekt jou aan in het vak van loopbaancoach?

“Het is mijn passie om mensen op weg te helpen naar plezier in het werk. Met meer dan 20 jaar ervaring in verschillende banen heb ik aan den lijve ervaren hoe het is om ontevreden of ‘gevangen’ te zijn in je werk of meegesleept te worden in een negatieve situatie. Onderzoek toont aan dat bijna 50% van werknemers ontevreden is over hun werk. Ik breng daar graag verandering in. Het is fantastisch om mensen tot inzichten te brengen, in beweging te zien komen en weer aan het stuur te zien staan van hun loopbaan.”

Wat onderscheidt jou in je werk?

“Ik hoor terug dat ik goed kan luisteren en kan afstemmen op wat precies nodig is. Mensen voelen zich veilig bij mij en kunnen open en eerlijk zijn. Ik ben een nuchtere, resultaatgerichte coach. Discretie, respect én een persoonlijke benadering passen bij mij. Waar nodig houd ik je een spiegel voor en laat ik je met een frisse blik naar jezelf kijken. Ik nodig je uit om buiten je bekende kaders te denken. Zo kom je tot inzichten en kun je mooie stappen zetten.”

“Waar nodig houd ik je een spiegel voor en laat ik je met een frisse blik naar jezelf kijken.”

Waarom zet je je in voor Van Dam Loopbaanbegeleiding?

“Het is een warme organisatie die vanuit waarden werkt die goed bij mij passen. Waarden zoals vertrouwen, respect en degelijkheid. Doordat Van Dam door heel Nederland zit, hebben we contact met veel organisaties en kunnen we professionaliteit en continuïteit garanderen. Van Dam wil er zijn voor de mensen en organisaties die bij hen passen en een goed gevoel bij hen hebben – persoonlijk dus. En dat past goed bij mij! Bij Van Dam houden we elkaar scherp door intervisie en professionaliseringsdagen, waardoor we zelf ook in ontwikkeling blijven en doen waar we voor staan.”

Lees hier meer over waar we voor staan en gaan. Zie hier een overzicht van waar je ons kunt vinden.