Christel van lunsen

“Ik stimuleer jou het beste uit jezelf te halen”.

Ons team van Van Dam Loopbaanbegeleiding bestaat uit betrokken en ondernemende loopbaancoaches. Elk met hun eigen achtergrond, expertise en persoonlijkheid. Christel van Lunsen stelt zich aan je voor.

Wat spreekt jou aan in het vak van loopbaancoach?

Ik geniet er enorm van als ik een verandering teweeg kan brengen die iemand verder helpt en welzijn vergroot. Zelfkennis helpt om jezelf te begrijpen, waardoor je passende keuzes kunt maken en gelukkiger kunt leven. Samen stilstaan en terugkijken schept ruimte voor de toekomst. Dat is wat ik in de praktijk zie en waar ik graag mensen in begeleid. In werk is het belangrijk dat je weet wat je drijft en wat er wel en niet bij je past. Dan kun je weer de regie nemen over je eigen keuzes; er is vaak veel meer mogelijk dan je denkt!

Wat typeert jou in je werk?

Ik geloof in het verbinden van hart en hoofd, verstand en gevoel. Dat maakt je tot een heel mens. In contact met mij ervaar je persoonlijke betrokkenheid. Ik ga naast je staan en samen kijken we naar wat bij jou past, naar jouw drijfveren en waar je energie van krijgt. Ik stimuleer jou het beste uit jezelf te halen; luister goed naar je verhaal, vraag door en help je duidelijk te maken welke patronen je kunt doorbreken en wat je mogelijkheden zijn. We doen het samen.

“Er is vaak veel meer mogelijk dan je denkt!”

Waarom zet je je in voor Van Dam Loopbaanbegeleiding?

Zelf heb ik na een sociale opleiding in verschillende functies en branches gewerkt in projectmanagement en als trainer en coach. Ik wilde mij graag verder specialiseren en bij Van Dam Loopbaanbegeleiding kreeg ik de mogelijkheid me verder te ontwikkelen als loopbaancoach. Ik word er oprecht blij van om mensen te helpen weer met energie en plezier te kunnen werken. Ook ondersteun en adviseer ik graag bedrijven en organisaties die willen investeren in de ontwikkeling en vitalisering van medewerkers. Ik heb de collega’s van Van Dam leren kennen als betrokken, eerlijk en deskundig, die gaan voor het beste resultaat. Jij als persoon staat centraal, daarna volgt de rest. Die volgorde past ook bij mij. 

Lees hier meer over waar we voor staan en gaan. Zie hier een overzicht van waar je ons kunt vinden.