Trainingen & Workshops

Als onderdeel van maar ook naast onze trajecten kun je trainingen en workshops volgen. Goed wanneer je merkt dat je op bepaalde punten net even extra ondersteuning nodig hebt. Voor jezelf of voor je team. De trainingen worden gegeven in kleine groepen, maar we bieden ook enkele individuele trainingen aan. We kijken samen naar wat bij je past.

Online trainingen en workshops

Wij organiseren groepsgewijze trainingen en workshops fysiek en online. In-company trainingen verzorgen wij in overleg met de opdrachtgever op locatie.   

Arbeidsmarkttrainingen

We bieden een groot aantal trainingen aan die je helpen je kansen op een baan te vergroten. Denk aan: manieren van netwerken, de verschillende aanvliegroutes bij het zoeken van een baan, wat nodig is voor een goede sollicitatie, hoe je optimaal presteert tijdens gesprekken, et cetera. De trainingen vinden plaats in groepsverband en worden tweewekelijks online aangeboden. Bij sommige van onze trajecten zijn deze trainingen een mooie aanvulling en dan ook kosteloos te volgen. Klik hier voor alle arbeidsmarkttrainingen. 

Sollicitatiecheck

In deze individuele training werken we aan de hand van een vacature samen aan een concrete sollicitatiebrief, cv, LinkedInprofiel en oefenen we een sollicitatiegesprek die we opnemen en na afloop terugkijken. Lees meer over de sollicitatiecheck.

Training voor leidinggevenden

Speciaal voor leidinggevenden hebben we de training Ontwikkeladvies voor leidinggevenden. In deze training bieden we jou als leidinggevende tools en gesprekstechnieken voor het voeren van effectieve loopbaangesprekken met je medewerkers. Bekijk hier de inhoud van de training.

In company trainingen voor energieke teams en medewerkers

Als werkgever wil je je medewerkers graag blijven binden en boeien. Gemotiveerde, ontwikkelingsgerichte medewerkers vormen de kracht van elke organisatie. Je kunt ons als werkgever in huis halen voor een training voor een team of bepaalde medewerkers. We bieden trainingen aan op het gebied van duurzame inzetbaarheid, loopbaan, persoonlijke effectiviteit en het geven en ontvangen van feedback. Bekijk hier al onze in company trainingen.

Workshops

Tijdens de workshops maak je kennis met het onderwerp van de workshop én krijg je tools aangereikt om nieuwe stappen te zetten. Deze online workshops zijn altijd gratis. In een uur, anderhalf uur, nemen we je mee in een relevant onderwerp met betrekking tot je loopbaan. 

Workshop Sterk in je werk

Haal jij nog voldoende energie en plezier uit je werk? Of merk je dat je toch geregeld stress ervaart… Hoe vitaal en veerkrachtig ben je eigenlijk? Tijdens deze gratis, laagdrempelige workshop staan we samen stil bij deze vragen en geven we je praktische tips en informatie om ‘sterk in je werk’ te blijven. Lees meer.

Workshop Loopbaan op koers

Wil je eens nadenken over de volgende stap in je ontwikkeling en loopbaan? Tijdens deze kosteloze workshop geven we je inzicht in welke aspecten een rol spelen bij het maken van loopbaankeuzes én geven we je handvatten voor een persoonlijk loopbaanplan. Lees meer.

Workshop Solliciteren met succes

Ben je op zoek naar een (nieuwe) baan? Wil je effectiever solliciteren en tips met betrekking tot je sollicitatiebrief, cv en LinkedIn profiel van een professional? Wij kijken tijdens deze workshop gratis met je mee. Lees meer. 

Anderen over ons