Dit doen we

Introductie

Op een laagdrempelige, persoonlijke, onbevangen en transparante manier gaan we met jou op zoek naar je vragen, dilemma’s, drijfveren en ambities op het gebied van je loopbaan.

Zo werkt Van Dam Loopbaanbegeleiding

Wij zijn er voor al je vragen rondom je loopbaan. We vinden het belangrijk dat je je bij ons thuis voelt. We luisteren, scheppen overzicht en bieden richting in je zoektocht. We spiegelen en confronteren waar nodig. We remmen je af om wat langer stil te staan of motiveren je juist extra om in beweging te komen. Samen komen we tot een persoonlijk en solide plan. Dit vormt de basis voor jouw verdere stappen. Hierbij gebruiken we onszelf als instrument, onze ervaring en bij jou passende tools en methodieken. Wij zijn jouw coach en jij maakt de keuzes.

Ben je werkgever? 

De mensen van jouw organisatie zijn dan belangrijk voor je. Zitten zij goed in hun vel, dan is dat zowel binnen als buiten je organisatie voelbaar, merkbaar en zichtbaar. Hen motiveren tot ontwikkeling in hun baan kan best een uitdaging zijn. Wij zijn graag je adviseur en sparringpartner als het gaat om outplacement, loopbaanbegeleiding, coaching, re-integratie en duurzame inzetbaarheid.

Lees meer over wat wij voor opdrachtgevers doen

Onze begeleiding kent verschillende vormen. Afhankelijk van je vraag en situatie kijken we samen naar wat het beste bij je aansluit.  

Anderen over ons