Vitaliteitscheck

Tijdens de vitaliteitscheck, een eenmalig, diepgaand gesprek, houden we je huidige situatie tegen het licht en kijken we welke elementen van invloed zijn op jouw welbevinden in je baan. Hoe kun je met energie verder in je werk? Je krijgt inzicht en handvatten ter verbetering.

Vitaliteitscheck bij Van Dam Loopbaanbegeleiding

Voordat we met elkaar in gesprek gaan, ontvang je een vitaliteitscheck-vragenlijst. De vragenlijst helpt jou al een beetje in het inzicht krijgen in jouw situatie en het op papier zetten van je wensen en verwachtingen. Het helpt ons jou te leren kennen en het legt een mooie basis voor het gesprek. Tijdens ons gesprek gaan we het onder andere hebben over:

  • Je huidige werk, werk- en privé situatie en waar je staat in je loopbaan;
  • welke opleiding en werkervaring je hebt en je ontwikkelingsmogelijkheden in je huidige baan;
  • wat jou drijft, motiveert en waar je energie van krijgt;
  • je energiegevers en energievragers;
  • gezondheid en balans;
  • welke acties je kunt ondernemen en andere tips en adviezen.

In het gesprek gebruiken we onszelf en onze ervaring als instrument en zetten we passende tools in zoals competenties, inspiraties of loopbaanwaarden. Je gaat uiteindelijk de deur uit met inzichten in de bovenstaande onderwerpen en mogelijke acties die je zelf kunt gaan uitvoeren.

Kosten

Regulier tarief: € 250 exclusief BTW
Particulier tarief: € 250 inclusief BTW

Wil je vervolgens meer de diepte in? Dan kan de vitaliteitscheck een mooie aftrap zijn voor een vitaal verder traject, een loopbaantraject of coaching. Kies je daarvoor? Dan brengen we de vitaliteitscheck niet in rekening, maar beschouwen we deze als kennismakingsgesprek voor het vervolgtraject. 


Contact
Wil je meer weten? Stel je vraag via onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Of zoek contact met een loopbaancoach in jouw regio.
Vraag vrijblijvend informatie aan:

 
 
 
 
 
 

 

 
 

Anderen over ons