Coaching

Soms loop je tegen specifieke situaties aan die je dwingen om even stil te staan. Bij je functioneren, je werkgeluk, persoonlijke effectiviteit en doorgroeimogelijkheden in je baan. Je wilt je werk misschien effectiever doen, meer opkomen voor jezelf, duidelijker grenzen leren aangeven, werken aan je communicatie of bijvoorbeeld een betere leidinggevende worden. Wij ervaren dat wanneer je actief aan de slag gaat met je vragen en ontwikkelpunten, je groeit in zelfinzicht en bewustwording. Daardoor kun je beter sturing geven aan je gedrag en de keuzes die je maakt in je werk.

Coaching bij Van Dam Loopbaanbegeleiding

1. Kennismaken
Voordat we van start gaan, maken we kosteloos en vrijblijvend kennis met elkaar. Vertrouwen en een goede klik zijn voorwaarden voor een succesvol coachingstraject. We onderzoeken jouw vertrekpunt, je leerdoelen, je wensen en verwachtingen. Wat is er nodig om dit proces te laten slagen? Zijn wij dan de juiste gesprekspartner voor je? In dit gesprek vertellen we je ook meer over onze manier van werken, tools en methodieken. Past dit van beide kanten? Dan gaan we van start.

2. Aan de slag
Door de coachingsgesprekken word je je meer bewust van hoe je denkt, voelt, je gedraagt en wat je daarmee wilt. Je wordt je bewust van je gedrag en diepere, onbewuste drijfveren. Je komt achter structurele, belemmerende patronen en beperkende gedachten. We geven je ook handvatten deze om te buigen. We gaan de slag aan de hand van concrete casussen die je zelf inbrengt. We houden je soms een spiegel voor en laten je zien hoe je vanuit gezonde intenties bewuste keuzes kunt maken.

We gebruiken verschillende coachingsmethodes zoals Rationele Effectiviteits Training (RET), Transactionele Analyse, Kernkwadranten en het Enneagram. Dit vullen we eventueel aan met (online) testen voor het vergroten van het inzicht in jezelf. Het coachingstraject bestaat meestal uit zes tot tien sessies (het kennismakingsgesprek niet meegerekend), eens in de twee of drie weken. Zelf lever je onderwerpen en casussen aan waarop je gecoacht wilt worden. We sluiten aan bij jouw wensen en mogelijkheden.

3. Resultaat
Onze gesprekken, de testen en opdrachten geven concreet zicht op je diepere drijfveren, motivaties, kwaliteiten, ontwikkelpunten en eigen functioneren. Je bent in staat persoonlijke doelen te formuleren en de stappen te nemen die nodig zijn. Je komt in beweging!

Kosten

Coaching wordt altijd op maat aangeboden en is afhankelijk van je situatie, wensen en verwachtingen. We stemmen dit samen af.

Regulier tarief: € 200 exclusief BTW per sessie van anderhalf uur
Particulier tarief: € 200 inclusief BTW per sessie van anderhalf uur

Je ontvangt een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Een uitgebreide rapportage van je traject kost € 150 exclusief BTW extra. 


Contact
Wil je meer weten? Stel je vraag via onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Of zoek contact met een loopbaancoach in jouw regio.
Vraag vrijblijvend informatie aan:

 
 
 
 
 
 

 

 

Anderen over ons