Loopbaan op koers

Begin je te stralen wanneer je vertelt over je werkdag? Krijg je nog steeds energie van je baan? Of helemaal niet? Wie weet is het dan tijd voor een nieuwe manier van kijken naar je huidige baan of een nieuwe stap in je loopbaan. In de workshop Loopbaan op koers geven we je inzicht in welke aspecten een rol spelen bij het maken van de juiste loopbaankeuzes en bieden we handvatten voor het maken van een persoonlijk loopbaanplan.

Tijdens deze workshop informeren we je ook over hoe Van Dam je verder kan ondersteunen door middel van verschillende trajecten. Leerzaam en een leuke kennismaking dus.

Donderdagavond 14 september 2023

Wij nodigen je van harte uit om op donderdagavond 14 september a.s. deel te nemen aan deze informatieve online workshop. De workshop start om 19.30 en duurt tot 20.30 uur. De workshop organiseren we via een online platform en met een goede internetverbinding kun je vanuit huis deelnemen. Deelname is gratis!


Aanmelden of meer weten?
Wil je graag meer weten of direct aanmelden? Vul onderstaand formulier in en bij voldoende deelname ontvang je een bevestiging van deelname.

 
 
 
 

 

 

Anderen over ons