LIFO®

LIFO® is een afkorting voor Life Oriëntations. Het is een methodiek die inzicht geeft in jouw gedragsstijl. De LIFO® gedragsmethode is duidelijk, toegankelijk en niet-normatief. Het gaat uit van kwaliteiten en geeft zicht op de kenmerkende eigenschappen van de vier LIFO stijlen en hun combinaties. LIFO® geeft inzicht in jezelf en anderen en biedt concrete handvatten voor zelfsturing. Je krijgt inzicht in hoe je handelt onder gunstige omstandigheden, maar ook in omstandigheden van conflict en stress. In ongeveer 15 minuten vul je digitaal een gestandaardiseerde en getoetste vragenlijst in.

Met je team aan de slag met LIFO®? Wij bieden ook trainingen op maat.

Naar aanleiding daarvan ontvang je een uitgebreid beschrijvend persoonlijk LIFO® rapport. Een LIFO® gecertificeerde coach bespreekt in een online nabespreking de uitkomsten samen met jou en je loopbaancoach. Vervolgens kun je aan de slag met je eigen ontwikkelstrategie. Het doel is uiteindelijk het versterken van je eigen stijl en het optimaliseren van de samenwerking met anderen. 

Kosten

Het tarief voor een uitgebreid beschrijvend persoonlijk LIFO® rapport en drie-gesprek bedraagt € 550 exclusief 21% BTW.


Contact
Wil je meer weten? Stel je vraag via onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Of zoek contact met een loopbaancoach in jouw regio.
Vraag vrijblijvend informatie aan:

 
 
 
 
 
 

 

 
Anderen over ons