Vitaal Verder

In een vitaal verder traject staan we stil bij je gevoel van welbevinden in je baan. Hoe is je draagkracht/draaglast verhouding en hoe zit het met je energiebalans? Hoe sta je in je werk, welke ontwikkelingsmogelijkheden heb je en wat zijn je drijfveren en kwaliteiten? Kun je die voldoende kwijt? Wat heb je nodig om weer gemotiveerd en met energie te kunnen werken? Met behulp van een solide programma en gesprekken met een loopbaancoach leer je jezelf en je loopbaan bij te sturen.

Vitaal Verder traject bij Van Dam Loopbaanbegeleiding

1. Kennismaken
Voordat we starten maken we gratis en vrijblijvend kennis met elkaar. We vinden het belangrijk dat je je bij ons thuis voelt. We onderzoeken jouw vertrekpunt en je wensen en verwachtingen. Wat is er nodig om dit proces te laten slagen? Zijn wij dan de juiste gesprekspartner voor je? In dit gesprek vertellen we je ook meer over onze manier van werken, tools en methodieken. Past dit van beide kanten? Dan gaan we van start.

2. Aan de slag
Op basis van onze ervaring hebben wij een eigen, solide programma ‘Vitaal Verder’ ontwikkeld. Een persoonlijk traject dat bestaat uit gesprekken, instrumenten, opdrachten en (online) testen die samen inzicht geven in je drijfveren, competenties, (loopbaan)waarden en kernkwaliteiten. Ook krijg je voor je zicht op waar het soms knelt en waar de verbeterpunten liggen. Bij jezelf, bij collega’s of bij de organisatie. In zes sessies praten we hierover door en begeleiden we je naar je doelen. We geven je input om verder te kunnen.

3. Resultaat
Onze gesprekken, de testen en opdrachten leiden tot meer inzicht in je ‘baan-energiehuishouding’, je eigen functioneren en je welbevinden in je werk. We formuleren samen doelstellingen en/of ontwikkelpunten waarmee je verder kunt.

Kosten

Regulier tarief: € 1.200 exclusief BTW
Particulier tarief: € 1.200 inclusief BTW

Je doorloopt zes individuele sessies (altijd voorafgegaan door een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek).

Een rapportage van je traject kost €150 exclusief BTW extra. 


Contact
Wil je meer weten? Stel je vraag via onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Of zoek contact met een loopbaancoach in jouw regio.
Vraag vrijblijvend informatie aan:

 
 
 
 
 
 

 

 
 

Anderen over ons