Solliciteren met succes  

Ben je op zoek naar een (nieuwe) baan? Ondanks dat er veel vacatures zijn en veel mensen een baan hebben, zijn er voor gewilde functies nog steeds veel sollicitanten. Kom er dan maar eens tussen en val maar eens op. Feiten als kennis, vaardigheden, werkervaring maar ook bijvoorbeeld je leeftijd, waar toch vaak naar gekeken wordt, zijn niet direct te beïnvloeden. Wat je wel kunt doen is jezelf zo goed mogelijk presenteren. Denk aan een dijk van een motivatiebrief, een duidelijk cv met een mooie lay-out en een aansprekend en bij jou passend profiel op LinkedIn. Wie zien ook dat bijna elke professional nog stappen kan maken. Wij kijken met je mee en geven je praktische tips en tricks voor verbetering. 

Tijdens de workshop informeren we je ook over hoe Van Dam je verder kan ondersteunen door middel van verschillende trajecten. Leerzaam en een leuke kennismaking dus.

Gratis workshop

Wij organiseren deze workshop op aanvraag. Bij voldoende animo plannen we een datum en tijdstip en nodigen we je hiervoor graag uit. De workshop start om 19.30 en duurt tot 20.30 uur. De workshop organiseren we via een online platform en met een goede internetverbinding kun je vanuit huis deelnemen. Deelname aan deze workshop is gratis!


Aanmelden of meer weten?
Wil je graag meer weten of direct aanmelden? Vul onderstaand formulier in en bij voldoende deelname ontvang je een bevestiging van deelname.

 
 
 
 

 

 

Anderen over ons