Solliciteren met succes  

Het zijn spannende tijden. De coronacrisis geeft veel onrust en veel bedrijven hebben het moeilijk of dreigen zelfs om te vallen. Op dit moment ondervinden vooral flexwerkers en ZZP-ers hiervan de gevolgen. Wat gaat deze crisis betekenen voor mensen met een vast contract? Het is raadzaam om alvast na te denken over de vraag wat je kunt doen als je je baan dreigt te verliezen. Welke opties zijn er en hoe kan ik succesvol solliciteren? Het aantal vacatures daalt en de concurrentie tussen werkzoekenden zal toenemen. Kom er dan maar eens tussen en val maar eens op. Feiten als kennis, vaardigheden, werkervaring maar ook bijvoorbeeld je leeftijd, waar toch vaak naar gekeken wordt, zijn niet direct te beïnvloeden. Wat je wel kunt doen is jezelf zo goed mogelijk presenteren. Denk aan een dijk van een motivatiebrief, een duidelijk cv met een mooie lay-out en een aansprekend en bij jou passend profiel op LinkedIn. Wie zien ook dat bijna elke professional nog stappen kan maken. Wij kijken met je mee en geven je praktische tips en tricks voor verbetering. 

Tijdens de workshop informeren we je ook over hoe Van Dam je verder kan ondersteunen door middel van verschillende trajecten. Leerzaam en een leuke kennismaking dus.

Donderdagavond 18 februari 2021

Wij nodigen je van harte uit om op donderdagavond 18 februari a.s. deel te nemen aan deze informatieve online workshop. De workshop start om 19.30 en duurt tot 20.30 uur. De workshop organiseren we via een online platform en met een goede internetverbinding kun je vanuit huis deelnemen. Deelname aan deze workshop is gratis!


Aanmelden of meer weten?
Wil je graag meer weten of direct aanmelden? Vul onderstaand formulier in en bij voldoende deelname ontvang je een bevestiging van deelname.

 
 
 
 

 

 

Anderen over ons