Energy Drives®

Wat wil je en wat voel je? Dat staat centraal bij elke persoonlijke scan van Energy Drives®. Waar krijg je energie van en waarvan juist niet? Een persoonlijke scan biedt de kans om nieuwe keuzes te maken. In de werkomgeving, maar ook in je privé situatie. Door te onderzoeken wat je wilt en belangrijk vindt, geeft dit de inzet van je kwaliteiten een nieuwe dimensie. Mensen en daardoor ook teams en organisaties hebben zo hun eigen denkpatronen en gewoonten. Het voorkeursgedrag dat mensen vertonen, kan voor een groot deel verklaard worden door drijfveren. Datgene wat je drijft, bepaalt hoe je functioneert en voorspelt je gedrag en motivatie om dingen wel of juist niet te doen. De Energy Drives® scan geeft inzicht in je drijfveren. En geeft antwoord op de vraag waar jij energie van krijgt en wat je juist energie kost.

De Energy Drives® scan maakt drijfveren inzichtelijk met zeven kleuren, gebaseerd op het gedachtegoed van Graves en Spiral Dynamics. De kleuren zijn te vergelijken met de bril waardoor je naar de wereld kijkt. Iedereen beleeft daardoor zijn eigen werkelijkheid. Deze werkelijkheid is niet goed of fout, maar geeft aan waar je energie van krijgt en/of energie op verliest. Energy Drives® helpt je om inzicht te krijgen in je eigen drijfveren en die van anderen te herkennen, waardoor je je werkplezier kunt vergroten. Ook geeft het een boost om effectiever samen te werken, doordat je meer begrip en aansluiting ervaart. Anders dan andere drijfverentesten brengt Energy Drives® per kleur een nuancering aan, waardoor er meer diepgang ontstaat en de resultaten praktisch toepasbaar zijn, zonder etiketten te plakken en te vervallen in algemeenheden. Het invullen van de scan gaat digitaal en duurt ongeveer 30 minuten. In een duidingsgesprek met een gecertificeerd coach worden de uitkomsten besproken. Na afloop van het gesprek ontvang je een link voor meer informatie en toegang tot de handige Energy Drives app zodat je je profiel altijd bij de hand hebt. 

Kosten

Het tarief voor de rapportage, het duidingsgesprek en de app bedraagt € 550 exclusief 21% BTW.


Contact
Wil je meer weten? Stel je vraag via onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Of zoek contact met een loopbaancoach in jouw regio.
Vraag vrijblijvend informatie aan:

 
 
 
 
 
 

 

 
Anderen over ons