Loopbaanbegeleiding

Je ontwikkelt je op elk vlak in je leven. Je bent toe aan een volgende stap. Of soms loopt het leven anders dan gedacht. Als het gaat om werk kunnen er momenten komen dat je jezelf afvraagt: “Waarom doe ik eigenlijk wat ik doe? Hoe kan ik groeien en ontwikkelen in mijn loopbaan? Wil en kan ik dit altijd blijven doen? Wat zou een mogelijke vervolgstap kunnen zijn?” Dan zijn wij er voor je. We nemen graag samen met jou je vragen en loopbaanontwikkeling onder de loep.

Loopbaancheck en loopbaantraject

Onze loopbaanbegeleiding kent verschillende vormen, afhankelijk van je vragen. Samen kijken we naar wat je verder kan helpen en wat bij je past. Een loopbaancheck is een eenmalig loopbaanadviesgesprek. Geef je de voorkeur aan een uitgebreider loopbaantraject dan vindt er eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek plaats, om goed af te stemmen wat je wensen en doelen zijn én welke begeleiding daarbij past. Klik op de blokken hieronder en lees meer over de loopbaancheck en het loopbaantraject.

Loopbaantesten

Het kan voorkomen dat we je aanraden om naast een traject een aanvullende test te doen, als dat een meerwaarde heeft in het traject. Dat kan een eenvoudige test zijn waarvoor we geen extra kosten in rekening brengen. Soms kan een uitgebreidere test wenselijk zijn. Vaak kunnen we in een kennismakingsgesprek hierover al samen afstemmen. De meest gangbare testen die als aanvulling op een traject ingezet kunnen worden vind je ook hieronder. 

Anderen over ons