Loopbaancheck

Tijdens een loopbaancheck ga je eenmalig, maar wel diepgaand, met een loopbaancoach in gesprek. Welke dilemma’s heb je op het gebied van je loopbaan? Wat is je huidige situatie? Waar zitten knelpunten? Wat kun je en welke stappen wil je zetten? Een korte, krachtige analyse die je nieuwe inzichten geeft.

Werkwijze loopbaancheck bij Van Dam Loopbaanbegeleiding

Voordat we met elkaar in gesprek gaan, ontvang je een vragenlijst. Het uitgebreid invullen van de vragenlijst geeft je al meer inzicht in jouw situatie, de knelpunten, je wensen en verwachtingen. Het helpt ons ook om jouw vragen helder te krijgen en het legt een mooie basis voor het gesprek. Tijdens het gesprek gaan we het onder andere hebben over:

  • Je huidige werk- en privé situatie en waar je staat in je loopbaan;
  • welke knelpunten je ervaart als het gaat om de inhoud van je huidige baan, de organisatie en werkcultuur en voor jou belangrijke randvoorwaarden;
  • welke opleiding en werkervaring je hebt;
  • wat jou drijft, motiveert en waar je energie van krijgt;
  • wat je kunt en mogelijk in huis hebt en in welke competenties je je wilt en kunt ontwikkelen;
  • welke acties je kunt ondernemen en andere adviezen.

In het gesprek gebruiken we onszelf en onze ervaring als instrument en bij jou passende tools op gebied van competenties, drijfveren of loopbaanwaarden. Je loopt uiteindelijk de deur uit met meer inzicht in de bovenstaande onderwerpen en adviezen voor concrete vervolgstappen.

Wil je meer de diepte in? 

Dan kan de loopbaancheck een mooie aftrap zijn voor een loopbaantraject of coachingstraject. Kies je daarvoor? Dan brengen we de loopbaancheck niet in rekening, maar beschouwen we deze als kennismakingsgesprek voor het vervolgtraject.

Kosten

Regulier tarief: € 250 exclusief BTW
Particulier tarief: € 250 inclusief BTW

Het tarief is op basis van 1 sessie van 1,5 uur en er gaat geen kennismakingsgesprek aan vooraf.

Gratis netwerktraining

Meld je aan voor een loopbaancheck of sollicitatiecheck en neem gratis deel aan de eerstvolgende training netwerken in het voorjaar of najaar.


Contact
Wil je meer weten? Stel je vraag via onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Of zoek contact met een loopbaancoach in jouw regio.
Vraag vrijblijvend informatie aan:

 
 
 
 
 
 

 

 
Ben je werkzaam bij de Rabobank?

Van Dam Loopbaanbegeleiding verzorgt speciale loopbaanchecks voor medewerkers van de Rabobank. Lees meer over de loopbaancheck voor medewerkers van de Rabobank.

Anderen over ons