TMA®

TMA® is een afkorting voor Talenten Motivatie Analyse. TMA staat voor talent en competentie empowerment en is gebaseerd op positieve psychologie. De TMA-analyse is een wetenschappelijk gevalideerd e-assessment voor het ontwikkelen en vergroten van zelfinzicht. Door het in kaart brengen van jouw belangrijkste drijfveren en de vertaling naar de voor jou meest waardevolle talenten krijgt je zicht op je (ontwikkelbare) competenties. De analyse laat zien wat jouw groeipotentieel is en waar jouw toekomstige baanmogelijkheden liggen. Mensen waarderen hun werk vaak beter (mensen vinden hun werk vaak interessanter en leuker) als ze werken vanuit hun talenten en op basis van competenties waar ze aanleg voor hebben (en energie van krijgen). TMA® maakt het mogelijk een objectieve, opbouwende en vooral diepgaande analyse van drijfveren, talenten en ontwikkelmogelijkheden te maken. TMA® kan ingezet worden bij re-integratie, coaching, loopbaanoriëntatie, outplacement, beroepskeuze, mobiliteit en selectie vraagstukken. We kunnen ook de uitkomsten van de TMA-analyse vertalen naar de mate van aanleg om concrete competenties verder te ontwikkelen.

We kunnen het TMA-competentieprofiel opstellen voor één of meerdere voor jou aantrekkelijke functies of rollen. Aanvullend op de TMA-analyse en het TMA-competentieprofiel kun je desgewenst gebruik maken van 360˚Feedback en Beroepenanalyse. Je maakt thuis in ongeveer 90 minuten een e-assessment en ontvangt daarna een rapportage van de analyse (die positief talent- en ontwikkelingsgericht is geformuleerd), samen met een Talenten en Competentiepaspoort. Een TMA® gecertificeerde coach bespreekt in een online nabespreking de uitkomsten samen met jou en je loopbaancoach. Je leert jezelf beter kennen en krijgt concrete handvatten om jezelf optimaal te versterken, te ontwikkelen, risico’s te beheersen, om valkuilen heen te managen en je loopbaankoers te bepalen. 

Kosten

Het tarief voor een uitgebreide rapportage van jouw persoonlijke Talenten en Motivatie Analyse, een Talenten en Competentiepaspoort en een drie-gesprek bedraagt € 550 exclusief 21% BTW.


Contact
Wil je meer weten? Stel je vraag via onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Of zoek contact met een loopbaancoach in jouw regio.
Vraag vrijblijvend informatie aan:

 
 
 
 
 
 

 

 
Anderen over ons