Training Ontwikkeladvies voor leidinggevenden

Je medewerkers in beweging en ontwikkeling laten zijn maar ook fit en energiek te houden kan best een uitdaging zijn. Je medewerkers hebben daarin een verantwoordelijkheid maar ook jij als hun leidinggevende en werkgever. Speciaal voor leidinggevenden hebben we een training om medewerkers optimaal te faciliteren in hun loopbaanontwikkeling.

Tijdens deze training staan we met jou als leidinggevende stil bij hoe je je medewerkers gemotiveerd en duurzaam inzetbaar houdt. Hoe faciliteer je hen het beste? Hoe stimuleer je tot loopbaanontwikkeling? Hoe kijk je samen met je medewerker op een positieve, energie gevende manier naar zijn haar ontwikkeling binnen of buiten de organisatie? De training geeft je leidinggevende tools en gesprekstechnieken voor het voeren van effectieve loopbaangesprekken met je teamleden.

De training bieden wij op maat afhankelijk van de wensen en de groepsgrootte. In de training komen de volgende onderdelen aan bod:

  • Introductie en kennismaking
  • Past de baan en organisatie optimaal bij de medewerker? En past deze baan over 3 jaar nog steeds? (m.b.v. werkmodel, loopbaanfasen)?
  • Ontwikkelingen op de arbeidsmarkt (m.b.v. functie/branche matrix)
  • Trainen van loopbaangesprekken aan de hand van een praktisch gespreksmodel.

Duur

De training duurt een dagdeel. 

Locatie

De trainingen geven we bij jouw organisatie, op locatie of op een van onze locaties.

Kosten 

€ 750 exclusief BTW per training.


Contact
Wil je meer weten? Stel je vraag via onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Of zoek contact met een loopbaancoach in jouw regio.
Vraag vrijblijvend informatie aan:

 
 
 
 
 
 

 

 
 

Anderen over ons