Henrike Nijhof

“Ik help je jouw doelen helder te maken en je stapsgewijs te ontwikkelen.”

Ons team van Van Dam Loopbaanbegeleiding bestaat uit betrokken en ondernemende loopbaancoaches. Elk met hun eigen achtergrond, expertise en persoonlijkheid. Henrike Nijhof, loopbaancoach, stelt zich aan je voor.

Wat spreekt jou aan in het vak van loopbaancoach?

“Na jarenlang leidinggeven kwam ik er achter waar ik goed in ben en wat ik het leukste vond in mijn werk: het coachen van mensen. Ik was er altijd op gericht om mijn medewerkers te helpen hun persoonlijke ontwikkeling te bevorderen. Zo effectief mogelijk en met aandacht voor hun kwaliteiten en leerpunten. Daarom besloot ik hier mijn baan van te maken en stapte ik over naar het vak van loopbaancoach. Daarin kan ik dit helemaal centraal stellen.”

Wat typeert jou in je werk? 

“Ik ben van nature een coach die actief luistert en doorvraagt. Ik ben betrouwbaar, niet te voorzichtig met feedback en ik zet je aan het denken. Je doelen helder maken en je stapsgewijs ontwikkelen, is waar ik je bij help. Ik richt me op jouw kracht en kwaliteiten en ben daarin stimulerend en enthousiasmerend.” 

“Ik ben niet te voorzichtig met feedback en ik zet je aan het denken.”

Waarom zet je je in voor Van Dam Loopbaanbegeleiding?

"Het is een betrouwbare organisatie met prachtige mensen die allemaal dezelfde passie delen: ontwikkeling van mensen. Het heeft voor mij grote meerwaarde dat ik in dit team mag samenwerken. Naast dat het erg gezellig is houden we elkaar scherp, inspireren we elkaar en werken we samen aan professionele ontwikkeling van onszelf als coach en van de organisatie."

Lees hier meer over waar we voor staan en gaan. Zie hier een overzicht van waar je ons kunt vinden.