Ingrid esselink

“Wanneer je ontdekt waar je hart en passie ligt, kun je keuzes maken en je ontwikkelen”.

Ons team van Van Dam Loopbaanbegeleiding bestaat uit betrokken en ondernemende loopbaancoaches. Elk met hun eigen achtergrond, expertise en persoonlijkheid. Ingrid Esselink stelt zich aan je voor.

Wat spreekt jou aan in het vak van loopbaancoach?

Loopbaanbegeleiding gaat over afstemming tussen jezelf, je werk en je omgeving. Ik vind het geweldig om mensen inzichten te geven in hun loopbaanmogelijkheden en hen te motiveren om zich hierin te ontwikkelen. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen uniek is en talenten en kwaliteiten bezit. Het geeft mij energie om mensen te laten ontdekken wie ze zijn op basis van persoonskenmerken, voorkeuren en talenten. Wanneer je ontdekt waar je hart en passie ligt, kun je keuzes maken en je ontwikkelen. Je kunt regie nemen over je loopbaan om te groeien naar de mooiste versie van jezelf! Dit proces te kunnen begeleiden, mee te mogen lopen en mensen met vertrouwen stappen te zien zetten naar een passend en plezierig werkleven, geeft mij werkplezier!

Wat typeert jou in je werk?

Ik ben een coach die de ontmoeting belangrijk vindt: jij mag er zijn! Bij mij zul je aansluiting en gelijkwaardigheid ervaren. Ik ben empathisch, nuchter en luister zonder oordeel. Ik kijk graag samen met jou naar de mogelijkheden die bij jou passen. Dit doe ik door je te motiveren en stimuleren om de nodige stappen te zetten op weg naar je echte zelf.
Graag maak ik je gedachten en ideeën visueel zodat het zichtbaar wordt. Dat helpt je om je bewust te worden van jezelf, waar je staat en waar je naar toe wil. Mijn doel is om je weer te laten stralen. Zodat jij opstaat en schittert.

“Bij mij zul je aansluiting en gelijkwaardigheid ervaren.”

Waarom zet je je in voor Van Dam Loopbaanbegeleiding?

Van Dam heeft een organisatiecultuur die goed bij mij past. Het is een warme organisatie waarin persoonlijke verbinding, vertrouwen en respect centraal staan. Bij van Dam krijg ik de ruimte om mezelf te zijn en zo mijn kwaliteiten en talenten te laten stralen en schitteren. Ik vind het fijn dat ik eigenheid kan hebben en tegelijk onderdeel ben van een team. Hierdoor blijf ik scherp en kan ik blijven ontwikkelen. 

Lees hier meer over waar we voor staan en gaan. Zie hier een overzicht van waar je ons kunt vinden.