Kom eens proeven

4 oktober 2022

Loop je vast in je baan? Of ben je aan het bezinnen op een nieuwe baan? Ben je al concreet aan het solliciteren? Onze workshops helpen je verder én je krijgt tools om stappen te zetten.

Elke maand organiseren wij op de donderdagavond van 19.30 uur tot 20.30 uur een informatieve online workshop. Wij delen dan graag onze kennis en ervaring om jou te ondersteunen in je werk en loopbaan. Je deelname is gratis en geheel vrijblijvend.

Deze workshops kun je alvast noteren in je agenda:

Donderdagavond 6 oktober - Workshop Solliciteren met succes

Effectiever en gerichter solliciteren en werk maken van een sollicitatiebrief, cv en LinkedIn profiel. Meer weten of aanmelden.

Donderdagavond 10 november - Workshop Sterk in je werk

Vitaal en met nieuwe energie blijven werken, maar hoe doe je dat? We geven je praktische tips en informatie om ‘sterk in je werk’ te blijven. Meer weten of aanmelden.

Donderdagavond 8 december - Workshop Loopbaan op koers

Wat is de volgende stap in je ontwikkeling en loopbaan? We geven je inzicht in welke aspecten een rol spelen bij het maken van loopbaankeuzes én bieden je handvatten voor een persoonlijk loopbaanplan. Meer weten of aanmelden. 

Deelnemen kan eenvoudig online vanuit huis met je laptop of tablet. Je kunt op een laagdrempelige manier eens proeven aan onze aanpak en wie weet smaakt het naar meer. Van harte welkom!

Anderen over ons