Loopbaancheck Rabobank

De financiële sector is continu in beweging en de Rabobank verandert mee. Als je werkzaam bent bij de Rabobank gaan deze ontwikkelingen vast niet aan je voorbij. Mogelijk vervalt of verandert je baan of is er uitzicht op een nieuwe functie. Of voel je je, om welke reden dan ook, minder gemotiveerd dan voorheen. Je kunt voor vragen komen te staan als: “Zit ik nog op de goede plek?” en: “Hoe ziet het vervolg van mijn loopbaan eruit?”

Ontwikkelbudget

Als medewerker van de Rabobank ontvang je jaarlijks een persoonlijk Ontwikkelbudget. Met dit budget kun je zelf kiezen welke opleiding je wilt volgen. Het budget kun je besteden zonder akkoord van je manager. Je neemt zelf de regie en kunt je eigen keuze maken met betrekking tot je professionele en persoonlijke ontwikkeling. Het Ontwikkelbudget kun je onder meer inzetten voor het volgen van een loopbaancheck bij Van Dam Loopbaanbegeleiding. Daarnaast kun je het Ontwikkelbudget ook inzetten voor andere trajecten bij Van Dam Loopbaanbegeleiding, zoals het traject vitaal verder gericht op duurzame inzetbaarheid.

Loopbaancheck voor medewerkers van de Rabobank

1. Werkwijze
De loopbaancheck bestaat uit 3 individuele gesprekken met een loopbaancoach van Van Dam Loopbaanbegeleiding. Voorafgaand aan de start ontvang je een vragenlijst over je loopbaansituatie met het verzoek deze, samen met een cv, retour te mailen naar de betreffende loopbaancoach. Mocht je reeds via het loopbaanportaal van de Rabobank testen hebben uitgevoerd dan zullen we je vragen deze ook te mailen. De gesprekken vinden gemiddeld eens in de twee weken plaats. Je doorloopt een speciaal programma met opdrachten en testen op het gebied van loopbaanwaarden, drijfveren, competenties, branches en beroepen.

2. Resultaat
Na de loopbaancheck heb je inzicht in je talenten en ambities, weet je beter wat jou in je werk motiveert en eventueel belemmert. Je krijgt zicht op hoe je jouw talenten en vaardigheden optimaal kunt inzetten. Daarnaast heb je een helder beeld van je ambities en de stappen die je kunt zetten om te bereiken wat je wilt.

Goed bereikbare locaties

Van Dam Loopbaanbegeleiding is één van de preferred suppliers voor de uitvoering van de Loopbaanchecks voor medewerkers van de Rabobank. Je kunt aan een loopbaancheck deelnemen in één van onze locaties: Groningen, Drachten, Assen, Zwolle, Almelo, Hardenberg, Barneveld, Veenendaal, Amersfoort, Gouda, Sliedrecht of online.

Informatie en aanmelding

Je kunt je aanmelden voor de loopbaancheck via Time2Grow. Hier kun je ook je Ontwikkelbudget voor gebruiken. Zodra je een loopbaancheck boekt via Time2Grow ontvangt Van Dam Loopbaanbegeleiding een orderbevestiging van hen. Nadat wij akkoord hebben gegeven (via een link die wij binnen 7 dagen van Time2Grow ontvangen) is de aanvraag definitief. Wij factureren vervolgens de loopbaancheck via Bloomville.

Hier kun je je aanmelden voor de Loopbaancheck via Time2Grow

Heb je nog vragen dan kun je gerust contact met ons opnemen. Na aanmelding nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om af te stemmen op welke locatie van Van Dam Loopbaanbegeleiding je de loopbaancheck wenst te volgen. 

Anderen over ons