Gratis professionele foto bij een traject

Je krijgt maar één keer de kans om een eerste indruk te maken…. Daarom is een goede, sprekende profielfoto op je LinkedIn profiel en cv van groot belang bij het netwerken en solliciteren. Je hebt hiermee de mogelijkheid om je op een onderscheidende manier te profileren. Een foto maakt je cv persoonlijker en hierdoor krijgen recruiters en selecteurs direct een beeld van je. De kans dat je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek neemt hierdoor toe, mits je natuurlijk een goede foto hebt. Een aantal aandachtspunten:

  • Zorg voor een sprekende portretfoto van alleen je gezicht tot en met je schouders, waarop je ogen goed zichtbaar zijn en je met een open blik in de camera kijkt.
  • De achtergrond moet rustig zijn, zonder storende en afleidende elementen op de achtergrond.
  • Goed (dag)licht is van grote invloed op de kwaliteit en uitstraling van je foto; vermijd direct zonlicht want dat werpt ongewenste schaduwen in je gezicht.
  • Je kleding moet passen bij de functie waar je naar wilt solliciteren. Te zakelijke kleding kan bijvoorbeeld afstandelijk over komen voor een zorgfunctie, te casual kleding voor een vertegenwoordigersfunctie is ook niet handig. Denk goed na over wat je wilt overbrengen.

Omdat de foto hét visitekaartje is bij het solliciteren, krijg je bij Van Dam Loopbaanbegeleiding de mogelijkheid om een gratis, professionele profielfoto te laten maken, bij het volgen van een traject. Er worden meerdere foto’s gemaakt en bewerkt, waarna je keuze krijgt uit een kleine selectie, die je vrij mag gebruiken. De fotoshoot vindt plaats vanuit ons kantoor in Zwolle, Gouda of Sliedrecht. 

Meer weten of direct een afspraak maken? 

Neem gerust contact op met Harmke van Dam (Zwolle) of Bastiaan Stolk (Gouda/Sliedrecht).

Anderen over ons