Loopbaanadvies Rijksmedewerkers

Geeft jouw baan je nog energie, voldoening en plezier? En wat wil je eigenlijk op en de langere termijn? Ben je werkzaam bij het Rijk en wil je je graag kosteloos bezinnen op het vervolg van je loopbaan?

Speciale subsidie 

De CAO-regeling Rijk geeft rijksmedewerkers die 3 jaar onafgebroken werkzaam zijn bij het Rijk een vergoeding van maximaal € 1.500 (exclusief BTW) voor loopbaanadvies. Deze vergoeding kun je bij ons investeren in bijvoorbeeld een loopbaantraject aangevuld met een loopbaanscan. In overleg met jou kijken we naar het meest passende traject voor jou. Vraag via het A+O fonds Rijk een loopbaanadvies aan zonder tussenkomst van je leidinggevende. Je bepaalt zelf wat je met het loopbaanadvies doet. Mogelijk houd je het voor jezelf en trek je je eigen plan, of je kaart het aan bij je jaarlijkse loopbaangesprek. Vertrouwelijkheid en anonimiteit zijn in ieder geval verzekerd. Je kunt profiteren van deze subsidieregeling tot 31 december 2023.

Kom je in aanmerking?

Je bent rijksmedewerker als je in dienst bent van het Rijk. Je valt dan als ambtenaar onder één van de verschillende ministeries. De rechten en plichten van rijksmedewerkers zijn vastgelegd in het Algemeen Rijksambtenarenreglement, het zogenaamde ARAR. Via deze link  vind je een overzicht van organisaties die onder de Rijksoverheid vallen. Helaas kunnen medewerkers van defensie, politie, rechterlijke macht, decentrale overheden en het onderwijs geen gebruik maken van de regeling. Hetzelfde geldt voor medewerkers van zelfstandige bestuursorganen (met uitzondering van de Autoriteit Persoonsgegevens).

Register loopbaanprofessional Noloc gecertificeerd

Op deze locaties en/of online

Het loopbaanadvies voor rijksmedewerkers kun je volgen in Groningen, Assen, Drachten en Zwolle. Woon je niet in de buurt? Wat ons betreft geen enkel probleem, want de afspraken kunnen we ook online plannen. Onze NOLOC register loopbaanprofessionals ondersteunen je graag! 


Contact
Wil je meer weten? Stel je vraag via onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Of zoek contact met een loopbaancoach in jouw regio.
Vraag vrijblijvend informatie aan:

 
 
 
 
 
 

 

 
 

Anderen over ons