Maak jezelf waardevol voor een werkgever

Verduidelijk en versterk je aanbod en maak jezelf zichtbaar voor werkgevers.

Veel mensen krijgen de kriebels van het idee zichzelf te moeten ‘verkopen’. Het kan onecht en onoprecht voelen. Nu moet je je tijdens je sollicitatie niet anders voordoen dan je bent, maar je wilt wel dat je werkgever ziet wat jij in huis hebt en waarom jíj de persoon bent die ze zoeken. In deze training kijk je naar je zelf als een product of dienst. Wat is jouw merkidentiteit, jouw ‘personal brand’? Wat zijn jouw Unique Selling Points (USP’s)? Wat is jouw unieke bijdrage? Daarnaast kijken we ook naar wat jij van je nieuwe werkgever verwacht. Wat heb jij nodig om tot je recht te komen?

Met een praktische methode brengen we in kaart waar je goed op scoort en wat interessant kan zijn voor potentiële werkgevers. Kennis, vaardigheden en ervaring in huis hebben is één, maar ze goed laten zien is een belangrijke tweede. In deze training leer je jezelf evenwichtig zichtbaar te maken. 

Duur

De training duurt 1,5 uur.

Locatie

Online training

Kosten

Als je een outplacementtraject of re-integratietraject bij ons volgt dan is de training kosteloos. Particulieren die een loopbaantraject bij ons volgen kunnen gratis deelnemen aan vijf arbeidsmarkttrainingen.

Aanvragen

Bekijk het programma om te zien wanneer en waar de trainingen exact plaatsvinden. 

Anderen over ons