Gratis workshop

18 november 2021

Overweeg je een nieuwe stap in je werk? Gezien de ruime keuze in banen is dit een goed moment!

In het derde kwartaal van dit jaar groeide het aantal vacatures en daalde de werkloosheid verder. Dat leidde tot nog grotere krapte op de arbeidsmarkt, meldt het CBS. Tegenover elke 100 werklozen stonden 126 vacatures. Nog nooit waren er zoveel vacatures ten opzichte van het aantal werklozen. Het personeelstekort is in de handel het grootste, daarna volgend de zakelijke dienstverlening en de zorg. Ook in het onderwijs is krapte.

Maar hoe kies je nu de juiste baan? En past je keuze ook in je loopbaankoers voor de langere termijn?

Op donderdagavond 9 december a.s. ben je van harte welkom bij de online workshop Loopbaan op koers. Deelname = gratis! Tijdens deze laagdrempelige workshop kun je je eigen loopbaankeuzes eens goed tegen het licht houden. De workshop start met een interactieve presentatie met de centrale vraag: past de baan die ik nú heb bij de persoon die ik nú ben? Je wordt even stilgezet om te onderzoeken waar mogelijke knelpunten én oplossingen liggen in je werksituatie.

We willen je graag helpen regie te nemen in je loopbaanontwikkeling en weloverwogen keuzes te maken. Tijdens de workshop informeren wij je ook graag over onze diensten en is er uiteraard gelegenheid om vragen te stellen.

Zien we je dan? Kijk hier voor meer informatie en aanmelden. Je bent van harte welkom!

Anderen over ons