Workshop als eerste stap

11 maart 2021

Nu we al een behoorlijke periode te maken hebben met een rondwarend virus zien we na een jaar ook het effect op werknemers. Er vinden verschuivingen plaats en er ontstaat behoefte aan bezinning. Vanuit Van Dam Loopbaanbegeleiding kunnen we constateren dat de vraag naar particuliere loopbaantrajecten enorm is toegenomen. Mensen komen in beweging en willen niet afwachten wat deze crisis gaat doen met hun baan. Ze nemen regie en dat is mooi om te zien.

Ben jij ook toe aan bezinning maar weet je niet goed waar je moet beginnen?

Om ondersteuning te bieden in dit proces bieden wij onder meer kosteloos een serie workshops aan, die we hierbij graag in de spotlights zetten. De workshops zijn een laagdrempelige manier om een eerste stap te zetten in je zoektocht en kennis te maken met onze diensten en hoe wij jou kunnen ondersteunen. Niet iedereen is op zoek naar een uitgebreid traject. Soms kan een korte, informatieve bijeenkomst al de nodige inzichten bieden om tot een volgende stap te komen. Tijdens deze workshops nemen we je graag mee in een relevant onderwerp met betrekking tot je loopbaan. Dit kan betrekking hebben op je eigen veerkracht en energiehuishouding, inzicht krijgen in de verschillende aspecten rondom loopbaankeuzes, of het jezelf goed voorbereiden op een sollicitatie. Tijdens de workshops krijg je tools aangereikt om nieuwe stappen te zetten. Je krijgt de gelegenheid mee te praten en te luisteren met anderen. Daarnaast staan we op deze avonden voor je klaar om te kijken wat Van Dam Loopbaanbegeleiding hierin voor je kan betekenen. Wij denken graag met je mee en nodigen je van harte uit om mee te doen. 

Workshop Sterk in je werk op donderdagavond 18 maart 2021

Workshop Loopbaan op koers op donderdagavond 15 april 2021

Workshop Solliciteren met succes op donderdagavond 20 mei 2021

Zie je op tegen een volgende stap en vind je het lastig om in beweging te komen? Schrijf je dan in voor één of meerdere van deze workshops. Deelname is gratis en je krijgt op een laagdrempelige manier zicht op je mogelijkheden. Deze maandelijkse workshops organiseren wij vanwege de huidige maatregelen online. Alvast digitaal van harte welkom!

Anderen over ons